Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Udobje

AKTIVNI INFORMACIJSKI ZASLON

Aktivni informacijski zaslon zagotavlja popoln pregled: prikazuje podatke potovalnega računalnika, pa tudi druge podatke, kot je denimo navigacija. S pomočjo gumba View na multifunkcijskem volanu lahko izbirate med več različnimi načini prikaza.

Udobje

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DYNAMIC CHASSIS CONTROL)

Novi KODIAQ je opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja (Dynamic Chassis Control - DCC) z izbiro voznega načina. S sistemom voznik lahko izbere eno od nastavitev delovanja blaženja: Normal, Sport ali Comfort.

Udobje

TRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Ekskluzivna klimatska naprava zagotavlja optimalno notranjo temperaturo. Voznik, sopotnik na desnem sedežu in potniki zadaj lahko nastavljajo temperaturo v svojem področju in ohranijo prijetno klimo za povsem udobno potovanje. 

Udobje

SAMODEJNI MENJALNIK DSG

Samodejno prestavljanje je ključno za res enostavno vožnjo. Dvosklopčni samodejni menjalnik DSG je na voljo v kombinaciji s vsemi motorji. Najmočnejši bencinski in dizelski motor imata popolnoma nov sedemstopenjski DSG. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran