Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA Connect

Z novim sistemom ŠKODA Connect je KODIAQ popolnoma povezan avtomobil. Paket Infotainment Online ponuja povsem nove informacijske in navigacijske storitve, medtem ko vam paket Care Connect omogoča nadzor določenih funkcij vozila s pametnim telefonom in povezavo s servisnim partnerjem ŠKODA po vaši izbiri. Tretja storitev, temeljna točka sistema ŠKODA Connect, je klic v sili (Emergency Call).

Emergency Call (Klic v sili)

V primeru nesreče se s centrom za pomoč v sili samodejno vzpostavi povezava. Sistem hkrati samodejno sporoča informacije o tem, kje se vozilo nahaja, o smeri vožnje, številu potnikov in kakšna je škoda. Klic v sili lahko ročno sprožijo tudi potniki, kar je uporabno v primeru, ko so priča nesreči drugih udeležencev. Povezava je vzpostavljena vse do prihoda reševalcev. 

Držalo tabličnega računalnika

Spustiti iz rok nekaj, kar držite že dlje časa, je vedno pravo olajšanje. In več kot očitno je miza na zadnji klopi slab sopotnik. Zato so naši Simply Clever strokovnjaki razvili veliko bolj preprosto in brihtnejšo rešitev. Držalo za tablični računalnik omogoča potnikom zadaj namestitev naprave na vzglavnik sprednjih sedežev.

SmartLink+

SmartLink+ omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom z vmesniki Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate.

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

PhoneBox z brezžičnim polnjenjem

PhoneBox je predal v osrednji konzoli, namenjen odlaganju mobilnega telefona, in omogoča klice tudi takrat, ko je signal šibek. Temu je namenjena posebna antena na dnu predala, ki je povezana z zunanjo anteno. PhoneBox omogoča poslej tudi brezžično polnjenje naprav, ki uporabljajo standard Qi.

2x USB

Možnost povezljivosti zunanjih multimedijskih in spominskih naprav (USB pomnilniki).

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran