Modeli

ŠKODA Connect

Spletne storitve sistema ŠKODA Connect vam prinašajo aktualne informacije, možnost oddaljenega dostopa do vašega vozila na daljavo in komunikacijo s servisnim centrom ŠKODA na daljavo. Poleg tega storitev klica v sili eCall, ki lahko sporoča podatke o lokaciji in statusu vašega vozila, v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalci.

Emergency Call (Klic v sili)

V primeru nesreče se s centrom za pomoč v sili samodejno vzpostavi povezava. Sistem hkrati samodejno sporoča informacije o tem, kje se vozilo nahaja, o smeri vožnje, številu potnikov in kakšna je škoda. Klic v sili lahko ročno sprožijo tudi potniki, kar je uporabno v primeru, ko so priča nesreči drugih udeležencev. Povezava je vzpostavljena vse do prihoda reševalcev. 

SmartLink

SmartLink omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom z vmesniki Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate.

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

PhoneBox z brezžičnim polnjenjem

PhoneBox je predal v osrednji konzoli, namenjen odlaganju mobilnega telefona, in omogoča klice tudi takrat, ko je signal šibek. Temu je namenjena posebna antena na dnu predala, ki je povezana z zunanjo anteno. PhoneBox omogoča poslej tudi brezžično polnjenje naprav, ki uporabljajo standard Qi.

Do 4 vmesniki USB-C

ŠKODA KODIAQ vam standardno omogoča možnost povezave z zunanjimi multimedijskimi predvajalniki in pomnilniškimi mediji (USB ključi) prek vmesnika USB-C. Dodatni vmesnik USB-C je del navigacijskega in infotainment sistema Bolero. Opcijsko je mogoče dodati še dva - enega ob vzvratnem ogledalu, kjer lahko polnite kamero, in enega za polnjenje naprav potnikov na zadnjem sedežu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran