Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna notranjost

ELEKTRONSKA OTROŠKA KLJUČAVNICA

Elektronsko otroško ključavnico lahko po potrebi vključite ali izključite kar z vozniškega sedeža.

Pametna notranjost

SPALNI PAKET

KODIAQ lahko opremite s spalnim paketom (Sleep Package), ki vključuje vzglavnike sedežev s prilagodljivimi stranskimi površinami, tako da se lahko potniki na zunanjih zadnjih sedežih sprostijo med dolgimi potovanji. Paket vključuje tudi toplo odejo.

Pametna notranjost

DRŽALO ZA TABLICE

Pripomoček, ki enostavno omogoča predvsem mlajšim potnikom, da se med vožnjo ne dolgočasijo. Med največjimi prednostmi tega držala je, da ga je mogoče enostavno in varno pripeti na vodila na zadnji strani vzglavnikov sprednjih sedežev. 

Pametna notranjost

JUMBO BOX

Jumbo Box je priročen odlagalni prostor v naslonjalu za roke med prednjima sedežema. Je zlahka dostopen za voznika in sopotnika na sprednjem desnem sedežu. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran