Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametna zunanjost

VIRTUALNO PEDALO

ŠKODA KODIAQ ima prtljažna vrata, ki se lahko odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb z vozniškega sedeža, s stikalom na daljinskem upravljalniku na kontaktnem ključu ali s stikalom na prtljažnih vratih. Avtomobil je lahko opremljen tudi z virtualnim pedalom, ki omogoča odpiranje ali zapiranje prtljažnih vrat z brco pod zadnjim odbijačem.

Pametna zunanjost

ZLOŽLJIVA VLEČNA KLJUKA

Nova električno zložljiva vlečna kljuka, ki je del dodatne opreme in je novost pri znamki, je izjemno praktična. Kljuka z integrirano vtičnico se sprosti s pritiskom na stikalo v prtljažniku.

Pametna zunanjost

ZAŠČITA VRAT

Samodejni ščitniki robov vrat so ena od priročnih rešitev, s katerimi vas bo navdušil novi KODIAQ. Ščitniki so vzmeteni in se sprožijo, ko so vrata odprta, ter preprečijo manjše praske na vašem in sosednjem vozilu.

Pametna zunanjost

DEŽNIK

ŠKODA KODIAQ ima v sprednjih vratih na obeh straneh prostor za dežnik. Prostora sta vodotesna in vanju je mogoče odložiti mokre dežnike, voda pa odteče iz avtomobila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran