Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Značilnosti udobja

KESSY

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat, potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja se opravi s pritiskom gumba.

Značilnosti udobja

ZRAČENJE SPREDNJIH SEDEŽEV

Ogrevan sedež pozimi ali osvežujoče zračenje v vročem dnevu? Morda kar oboje? Novi ŠKODA KODIAQ je lahko dodatno opremljen s sprednjimi ali zadnjimi ogrevanimi sedeži. Sprednja sedeža imata tudi možnost zračenja. 

Značilnosti udobja

PANORAMSKA STREHA

Veliko panoramsko strešno okno, ki je del dodatne opreme, z zastorom v notranjost prepušča veliko dnevne svetlobe. Steklo je črno tonirano, tako da v vozilo prodira ustrezna količina svetlobe in toplote za udobno vožnjo.

Značilnosti udobja

OGREVANO VETROBRANSKO STEKLO

Vetrobransko steklo je lahko dodatno prevlečeno z novo prozorno folijo ClimaCoat, ki greje vetrobransko steklo. Poleg zagotavljanja toplote ta v mrazu nudi tudi toplotno zaščito pred močnimi sončnimi žarki. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran