Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Športne podrobnosti notranjosti

V ČRNO ODETA NOTRANJOST

Notranjost modela OCTAVIA RS je v glavnem odeta v črnino, od stropne obloge do postora za noge, s pedali v aluminijskem sijaju.

Športne podrobnosti notranjosti

ŠPORTNI VOLAN

Trikrak špornti večfunkcijski volanski obroč v perforiranem usnju je del serijske opreme. Modeli, ki so opremljeni s samdojenim menjalnikom DSG pa imajo serijsko vgrajene tudi obvolanske ročke, s pomočjo katerih je mogoče ročno nadzirati menjalnik DSG.

Športne podrobnosti notranjosti

USNJENI PAKET IN RS OPREMA

Poleg usnjenega volana, so v usnje oblečni še vrh prestavne ročice in vrh ročne zavore. Šivi na usnjenih delih so lahko tudi v sivi ali rdeči kontrastni barvi, seveda tudi na sedežih in drugih usnjenih delih.

Športne podrobnosti notranjosti

PLOŠČICE NA PRAGOVIH Z OZNAKO RS

Z reliefnim logotipom RS na nerjavni plošči na pragovih vrat, so le-ti del vizualnih RS posebnosti.

Športne podrobnosti notranjosti

PEDALKE V NERJAVNEM JEKLU

Za prepoznavno športen vtis notranjosti so ključni tudi pedali v nerjavnem jeklu. Takšni pedali naredijo področje nog bolj optično privlačno, njihov izgled pa se sklada z ostalimi kromiranimi elementi. Opremljene so tudi z gumijastimi vložki, da noga nikoli ne zdrsne z njih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran