Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE

Paket mobilnih storitev Infotainement Online ponuja širok nabor storitev, kot so na primer prometne informacije, Googlov servis, novice, vremensko napoved, cene goriva in razpoložljivost parkirnih mest.

Povezljivost

ŠKODA CONNECT: KLIC V SILI

Klic v sili (Emergency call) je izjemno pomemben: funkcija se samodejno aktivira ob nesreči, če se sprožijo zdrževalni sistemi, kot na primer zračne blazine. Avtomobil sam vzpostavi telefonsko in podatkovno zvezo s servisnim centrum in tja prense potrebne informacije.

Povezljivost

SMARTLINK+

SmartLink+ prinaša elegantno povezavo med avtomobilom in pametnim telefonom z uporabo vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate. Če želite poslušati vašo najljubšo glasbo ali dobiti navodila navigacije, vse to se lahko zrcali na osrednji zaslon. SmartGate pa mogoča natančen pregled podatkov o delovanju vozila.

Povezljivost

Aplikacija My ŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija za iOS (Apple) in Android (Google) naprave. Osnovni namen je pomoč strankam ŠKODA AUTO v različnih situacijah povezanih z avtomobilom. Aplikacije je opremljena tudi z interaktivnim pomočnikom Paulom, ki vas vodi skozi aplikacijo in pomaga pri dnevnih težavah.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran