Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Simply Clever rešitve

DEŽNIK V PREDNJIH VRATIH ALI PROSTOR ZA ROČNO KRTAČO

OCTAVIA COMBI ima v obeh vhodnih vratih posebne prostore, vključno s tistim za dežnik ali ročno krtačo v voznikovih vratih, če vas ujame dež ali če želite očistiti notranjost avtomobila.Prostor je odporen na vodo, zato je mogoče tja pospraviti tudi moker dežnik, voda pa odteče iz avtomobila.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Simply Clever rešitve

INTEGRIRAN LIJAK V POKROVU REZERVOARJA TEKOČINE ZA PRANJE VETROBRANSEKGA STEKLA

Rešitve Simply Clever najdete tudi pod pokrovom motorja. OCTAVIA ima pametno oblikovan gumijast pokrov posode tekočine za pranje vetrobranskega stekla. Odpre se v praktični lijak, tako da lahko tekočino enostavno dolijete brez polivanja.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Simply Clever rešitve

ELEKTRIČNA KLJUČAVNICA ZA VARNOST OTROK

Zaklepanje zadnjih vrat lahko zdaj kadarkoli elektronsko aktivirate ali dezaktivirate iz voznikovega sedeža.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Simply Clever rešitve

ZLOŽLJIVA SENČILA

Če iščete zaščito pred sončnimi žarki ali mir in tišino za vaše delo, so tu zložljiva senčila. Ko niso v uporabi, so popolnoma skrita. Enostavno jih povlečete navzgor.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran