Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Prostorni predalčki

ŽEPKI ZA MOBILNE TELEFONE

Žepi na zadnji strani naslonjal sprednjega sedeža so odlični za shranjevanje. So pa malce preveliki za majhen pametni telefon. OCTAVIA COMBI to rešuje z dodatnim majhnim žepom, ki je kot nalašč za telefone potnikov zadaj.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Prostorni predalčki

DRŽALA ZA 1,5-LITRSKO PLASTENKO V SPREDNJIH VRATIH

Povsem logično je, da se zdi pot precej daljša, če so vsi žejni. Zato je v prednjih vratih poseben prostor za shranjevanje 1,5-litrske plastenke vode. Tam bo plastenka ali steklenica varno spravljena in pri roki, ko jo boste potrebovali.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Prostorni predalčki

DRŽALA ZA 1,5-LITRSKO PLASTENKO V ZADNJIH VRATIH

Poleg velikega prostora za shranjevanje steklenice z vodo v sprednjih vratih je tudi v zadnjih vratih prostor, odlično zasnovan za varno shranjevanje 1,5-litrske steklenice.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV Prostorni predalčki

JUMBO BOX Z NASTAVLJIVO OPORO ZA ROKE

Jumbo Box je praktičen in prostoren predal za shranjevanje, ki je nameščen v nastavljivem naslonjalu za roke med prednjima sedežema, tako da je zlahka dostopen tako vozniku kot sovozniku.    

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran