Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS – športna vožnja

ZABAVA V SLEHERNEM ZAVOJU

Inženirji znamke ŠKODA so se močno potrudili in zagotovili, da je OCTAVIA COMBI RS še kako zabavna tudi med zavoji. Specifično športno podvozje ima togo vzmetenje s krajšimi vzmetmi, športnimi blažilci, podvozje pa je 15 mm nižje (to ne velja za RS iV). Standardno ojačane zavore in večvodilno vpetje koles na zadnji osi zagotavljajo odlične lastnosti upravljanja in visoko stopnjo udobja.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS – športna vožnja

DINAMIČNI NADZOR BLAŽILNIKOV (DCC)

Za kar največji užitek v vožnji je model OCTAVIA COMBI RS lahko opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja oziroma blažilnikov, ki vključuje izbiro načina vožnje. Ti načini spreminjajo tako togost blažilnikov kot druge nastavitve vozila. Vozne lastnosti lahko s pritiskom na gumb spremenite iz udobnega, sproščenega načina v dinamično in športno nastavitev.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS – športna vožnja

PROGRESIVNO KRMILJENJE

OCTAVIA COMBI RS je opremljena s progresivnim krmiljenjem, ki zagotavlja boljšo vodljivost in okretnost v ovinkih. Progresivno krmiljenje spreminja razmerje glede na to, kako zelo je volanski obroč obrnjen, tako da vam ni treba kar naprej premikati rok na volanu ali ga celo preprijemati. Tako je manevriranje po razgibanih cestah, v mestnem prometu ali pri parkiranju precej lažje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran