Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS električna vožnja

DO 60 KILOMETROV BREZ EMISIJ

Ključna prednost modela OCTAVIA COMBI RS iV je kombinacija motorja z notranjim zgorevanjem za doljše poti in električne vožnjo brez emisij. Litij-ionska baterija v dnu pred zadnjo osjo omogoča električni doseg do 60 kilometrov (v ciklu WLTP). To je več kot dovolj za vsakodnevne poti po mestu. Ko želite aktivirati izključno električni pogon, preprosto izberite E-način vožnje.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS električna vožnja

IZBERITE POTREBNO STANJE BATERIJE

OCTAVIA COMBI RS iV je pripravljena na vsakdanje situacije, v katerih boste lahko priključno hibridni pogon kar najbolje izkoristili. Želite pred vstopom v središče mesta napolniti baterijo? Preprosto nastavite želeno stopnjo napolnjenosti in baterijo polnite med vožnjo, zahvaljujoč motorju z notranjim zgorevanjem in regenerativnemu zaviranju.

ŠKODA OCTAVIA COMBI RS električna vožnja

POLNJENJE

Izraz "priključni hibrid" pove, da je mogoče baterijo modela OCTAVIA COMBI RS iV napolniti iz omrežja s pomočjo polnilnega kabla. Baterijo je mogoče napolniti doma, običajno čez noč, bodisi iz običajne šuko vtičnice bodisi prek zmogljive hišne polnilnice, ki omogoča hitrejše polnjenje.

Prazno baterijo lahko v petih urah popolnoma napolnite na običajni vtičnici, v treh urah in pol pa s pomočjo 3,6 kW hišne polnilnice.

Baterijo pa lahko napolnite tudi na polnilnici denimo v službi, na parkirišču ali v nakupovalnem centru.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran