Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Dizajn

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI

Posebni sprednji del je prepoznaven po široki mreži, ki se združuje v ozke full LED žaromete. Njihova najboljša prednost je matrična funkcija, ki osvetli in zasenči posamezne LED vire in njihovo zaporedje ter ne zaslepi drugih udeležencev v prometu. To pomeni, da imate lahko med vašo vožnjo ves čas vklopljene mogočne dolge luči, ki vam omogočajo popoln pogled v dogajanje okrog vas.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Dizajn

FULL LED ZADNJE LUČI

Full LED zadnji luči iz dveh delov na vsaki strani krasijo kristalasti segmenti. Prilegajo se zadnjim dinamičnim smernikom, ki nimajo le lepega videza, pač pa je z njimi vaš namen zavijanja očiten tudi ostalim voznikom.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Dizajn

POPOLNOMA URAVNOTEŽENA RAZMERJA

OCTAVIA COMBI je s svojimi popolnimi razmerji, gladkimi površinami in izboljšano aerodinamiko izjemno elegantna in športna. OCTAVIA COMBI je daljša in širša kot tiste prejšnjih generacij in sedaj se ji prilegajo kolesa vse do velikosti 19 palcev. Nova posebnost je zlivanje vgrajenih strešnih nosilcev v strešno obrobo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran