Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

NOVA ŠKODA OCTAVIA COMBI Motorji

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA ZA MANJŠO PORABO

OCTAVIA iV je prva ŠKODA s  hibridno tehnologijo. Bencinski motor 1.4 TSI  ponuja 110 kW, električni motor ustvari 75 kW, celotna moč sistema pa znaša 150 kW. Baterija s kapaciteto 13 kWh se nahaja pod dnom v zadnjem delu vozila in omogoča vožnjo do 55 km (na podlagi meritev WLTP). 

NOVA ŠKODA OCTAVIA COMBI Motorji

EKONOMIČNI BENCINSKI IN DIZELSKI MOTORJI

Paleta motorjev vključuje prenovljene bencinske in povsem nove dizelske motorje, ki so v primerjavi s prejšnjo generacijo varčnejši in z manj emisijami CO2. Izberete lahko motor z močjo od 81 do 147 kW s pogonom na prednja ali vsa kolesa. Za še bolj varčno vožnjo je pri verziji G-TEC na voljo motor na stisnjen zemeljski plin CNG.

NOVA ŠKODA OCTAVIA COMBI Motorji

MENJALNIK DSG

Vsi razpoložljivi motorji so na voljo s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG. Samodejni menjalniki zaradi svoje tehnologije omogočajo tudi manjšo porabo. OCTAVIA COMBI je vedno opremljena s prestavno ročico, ki ponuja tehnologijo shift-by-wire in prestavljanje s pomočjo obvolanskih ročk.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran