Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Enostavno parkiranje

SISTEM 360-STOPINJSKEGA POGLEDA (AREA VIEW)

Želite natančno vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Na osrednjem zaslonu infotainment sistema prikazuje Area View več različnih pogledov, zajetih s širokokotnimi objektivi štirih kamer, nameščenimi spredaj in zadaj ter na pokrovih vzvratnih ogledal. Sistem potem te posnetke združi v 360-stopinjski panoramski pogled na vozilo in tako olajša parkiranje ali manevriranje v ozkih ulicah.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Enostavno parkiranje

PARKIRNA ASISTENCA (PARK ASSIST)

Parkirna asistenca samodejno izbere ustrezno parkirno mesto med vzdolžno ali prečno parkiranimi vozili.  Samodejno opravlja optimalne premike volana ter tako parkira znotraj oznak, vi pa morate le pritisniti na plin in zavirati.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Enostavno parkiranje

MANEVRIRNA ASISTENCA (MANOEUVRE ASSIST)

Ta sistem s pomočjo senzorjev asistenčnega sistema za parkiranje ponuja zaščito pred ovirami znotraj vozne razdalje avtomobila (pri hitrosti do 10 km/h). Če zazna oviro, sistem na podlagi razdalje do ovire in hitrosti avtomobila sproži zaviranje v sili. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Vzvratna kamera vam omogoča udobje in orientacijo med parkiranjem, saj uporablja lečo, ki je nameščena na vratih prtljažnika. Pogled za avtomobilom prikazuje na zaslonu infotainment sistema. Na podlagi širine vozila pa prikazuje tudi dinamične vodilne črte za lažjo orientacijo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran