Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Simply Clever rešitve

DEŽNIK V PREDNJIH VRATIH ALI PROSTOR ZA ROČNO KRTAČO

OCTAVIA COMBI ima v obeh vhodnih vratih posebne prostore, vključno s tistim za dežnik ali ročno krtačo v voznikovih vratih, če vas ujame dež ali če želite očistiti notranjost avtomobila.Prostor je odporen na vodo, zato je mogoče tja pospraviti tudi moker dežnik, voda pa odteče iz avtomobila.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Simply Clever rešitve

ENOSTAVNO DOLIVANJE TEKOČINE AD BLUE

Vsi dizelski motorji zahtevajo dodatno vbrizgavanje tekočine AdBlue®, kar pomeni, da s tem avtomobil ustvari veliko manj škodljivih emisij. Rezervoar lahko enostavno dopolnite tako, da uporabite odprtino za polnjenje tik ob običajni odprtini rezervoarja za gorivo. Nov razvojni korak pri modelu OCTAVIA COMBI pa pomeni, da niste več omejeni na črpalke AdBlue® za avtomobile, saj lahko zdaj uporabite tudi ročko za tovornjake. To pomeni, da boste z lahkoto dotočili tekočino ADBLUE na katerem koli bencinskem servisu.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Simply Clever rešitve

ELEKTRIČNA KLJUČAVNICA ZA VARNOST OTROK

Zaklepanje zadnjih vrat lahko zdaj kadarkoli elektronsko aktivirate ali dezaktivirate iz voznikovega sedeža.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Simply Clever rešitve

ZLOŽLJIVA SENČILA

Če iščete zaščito pred sončnimi žarki ali mir in tišino za vaše delo, so tu zložljiva senčila. Ko niso v uporabi, so popolnoma skrita. Enostavno jih povlečete navzgor.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran