Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prostor za vse, kar imate s sabo

DVOJNI ŽEP

Organizirajte svoje stvari še bolje z dvojnimi žepi na zadnjih straneh naslonjal sprednjih sedežev. V večji žep spravite svoj prenosni računalnik, v manjšega pa svoj mobilni telefon.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prostor za vse, kar imate s sabo

PREDALI V SPREDNJIH VRATIH

V prostornem predalu v sprednjih vratih najdete držalo za 1,5-litrsko plastenko in gumijasti trak. V ta predal lahko namestite tudi koš za odpadke.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prostor za vse, kar imate s sabo

DRŽALA ZA 1,5-LITRSKO PLASTENKO V ZADNJIH VRATIH

Poleg držal za pijačo v sprednjih vratih je tudi v zadnjih vratih prostor, odlično zasnovan za varno shranjevanje 1,5-litrske plastenke.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prostor za vse, kar imate s sabo

JUMBO BOX IN DRŽALA ZA PIJAČO

Jumbo Box je praktičen in prostoren predal za shranjevanje, ki je nameščen v nastavljivem naslonjalu za roke med prednjima sedežema. Vanj lahko spravite manjše elektronske naprave, ko je klimatska naprava vklopljena, pa celo hladite svoje prigrizke. V sredinski konzoli sta na voljo držali za odlaganje pijače s Simply Clever rešitvijo za odpiranje.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran