Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Pametna tehnologija

USB-C V VZVRATNEM OGLEDALU

Če za snemanje prometa pred vami uporabljate kamero na armaturni plošči, boste hvaležni za dodaten USB-C vtič ob vzvratnem ogledalu. To pomeni, da boste vir energije imeli tik ob kameri, s čimer se boste izognili dolgim kablom.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Pametna tehnologija

CANTON ZVOČNI SISTEM

Model OCTAVIA COMBI je mogoče dopolniti z 600+ W hi-fi audio sistemom z 12 zvočniki, vključno z nizkotonskim zvočnikom. Izberete lahko več vnaprej določenih zvočnih profilov (Canton, Spoken Word, Classic in Rock). Sistem vam nudi popolno zvočno izkušnjo z vašo najljubšo glasbo.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Pametna tehnologija

PREDAL ZA TELEFON PHONE BOX Z BREZŽIČNIM POLNJENJEM

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnega telefona v sredini konzole in omogoča telefonske klice tudi ob slabem signalu. Phone Box lahko brezžično napolni pametni telefon, ki v velikost ne meri več kot 160 x 80 mm, in pri tem uporablja standard Qi.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Pametna tehnologija

2 USB-C VTIČNICI IN 230 V VTIČNICA ZADAJ

Dobre novice! Dovolj je bilo prepirov zaradi USB vtičnic. OCTAVIA COMBI jih ima več kot dovolj. Potnikom na zadnjih sedežih sta na voljo dve USB-C vtičnici in tudi ena 230 V vtičnica.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran