Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prilagodljiv prtljažnik

SAMODEJNO ZLOŽLJIVO PRTLJAŽNO PREKRIVALO

Samodejno zložljivo prtljažno prekrivalo popolnoma prekrije vse, kar imate v prtljažnem prostoru. Glavna prednost pride do izraza, ko želite nekaj vzeti iz ali položiti nazaj v prtljažnik. Prevleka se ob odprtju prtljažnih vrat samodejno povleče nazaj za eno stopnjo.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prilagodljiv prtljažnik

PRTLJAŽNE MREŽE

Prtljažne mreže so oblikovane tako, da zavarujejo predmete, ki jih prevažate, in preprečijo, da bi med vožnjo drseli po prtljažniku. Elastični material je prestal vse teste in je oblikovan tako, da zadrži predmete, težke do 1,5 kg. Mreže pripnete na kljukice v prtljažnem prostoru.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prilagodljiv prtljažnik

PRILAGODLJIVO DNO PRTLJAŽNIKA

Prilagodljivo dno prtljažnika vam omogoča, da prtljažnik razdelite na dva različna prostora. Preprosto izvlecite nakladalno dno in ga postavite v spodnji položaj. Sistem tako omogoča udoben prostor za shranjevanje.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Prilagodljiv prtljažnik

ELEKTRIČNA IZVLEČNA KLJUKA

Opcijska električno izvlečna vlečna kljuka je izredno praktičen element. Kljuko z vgrajeno vtičnico je mogoče enostavno sprostiti s pomočjo stikala na strani prtljažnika in postaviti v položaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran