Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA COMBI Praktičen in prostoren prtljažnik

SAMODEJNO ZLOŽLJIVO PRTLJAŽNO PREKRIVALO

Samodejno zložljivo pokrivalo prtljažnega prostora popolnoma prekrije vse, kar imate v prtljažniku. Ko želite kaj vzeti iz prtljažnika ali položiti nazaj vanj, se prevleka se ob odprtju prtljažnih vrat samodejno povleče nazaj za eno stopnjo.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Praktičen in prostoren prtljažnik

PROGRAM MREŽ

Ena vodoravna in dve navpični mreži povečujejo prilagodljivost prtljažnika in trdno varujejo tovor. Prtljažne mreže so oblikovane tako, da zavarujejo predmete, ki jih prevažate, in preprečijo, da bi med vožnjo drseli po prtljažniku. Elastični material je prestal vse teste in je oblikovan tako, da zadrži predmete, težke do 1,5 kg. Mreže pripnete na kljukice v prtljažnem prostoru.

ŠKODA OCTAVIA COMBI Praktičen in prostoren prtljažnik

DVOJNO DNO

Dvojno dno (ekskluzivno za različico Combi) omogoča lažje ravnanje s prtljago ali skriti prostor za shranjevanje, saj je dno prtljažnika na ravni nakladalnega roba. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI Praktičen in prostoren prtljažnik

VLEČNA NAPRAVA

Avtomobil je opremljen z zložljivo vlečno napravo z električnim proženjem. Gumb se nahaja v prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran