Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV električna vožnja

DO 55 KILOMETROV BREZEMISIJSKE VOŽNJE

Litij-ionska baterija, vgrajena v dno avtomobila pred zadnjo osjo, omogoča električni doseg do 55 kilometrov po ciklu WLTP. To je več kot dovolj za vsakodnevne poti po mestu. Če želite aktivirati izključno električni pogon, preprosto izberite E-način.

ŠKODA OCTAVIA iV električna vožnja

IZBERITE STANJE NAPOLNJENOSTI BATERIJE

OCTAVIA iV je pripravljena na vsakodnevne situacije, v katerih boste lahko kar najbolje izkoristili priključno hibridni pogon. Želite pred vstopom v središče mesta napolniti baterijo kar med potjo? Preprosto določite potrebno stopnjo napolnjenosti in med vožnjo napolnite baterijo, zahvaljujoč motorju z notranjim zgorevanjem in regenerativnemu zaviranju.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran