Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV zmogljivosti

NA STOTINE KILOMETROV DOSEGA

Model OCTAVIA iV je opremljen z motorjem z notranjim zgorevanjem, elektromotorjem in zmogljivo litij-ionsko baterijo, ki jo je mogoče polniti na vtičnici - od tod tudi ime priključni hibrid. Ko avtomobila ne poganja električni motor, OCTAVIA iV uporablja hibridni način, ki omogoča doseg kar nekaj sto kilometrov. Druga prednost je seveda varčnejša vožnja z manjšo porabo in nižjimi emisijami CO2.

ŠKODA OCTAVIA iV zmogljivosti

ODGOVORNA VOZNA DINAMIKA

OCTAVIA iV s svojo priključno hibridno tehnologijo omogoča okolju prijazno mobilnost brez ogrožanja izjemne vozne dinamike. Pogonski sistem zagotavlja največjo sistemsko moč 150 kW in navor do 350 Nm.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran