Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV polnjenje

POLNITI BATERIJO DOMA

Izraz "priključni hibrid" pove, da je mogoče baterijo modela OCTAVIA iV polniti s pomočjo polnilnega kabla. V ta namen črpa baterija izmenični tok (AC) iz električnega omrežja. Baterijo lahko napolnite doma, običajno čez noč, bodisi iz običajne vtičnice bodisi prek močne hišne (stenske) polnilnice za hitrejše polnjenje - prazno baterijo je mogoče popolnoma napolniti na običajni (šuko) vtičnici v 5 urah, v 3 urah in 30 minutah pa s pomočjo hišne polnilnce z močjo 3,6 kW. Vsak od teh načinov polnjenja zahteva svoj lasten kabel.

ŠKODA OCTAVIA iV polnjenje

POLNJENJE BATERIJE NA POTI

Napolniti baterijo na poti je enostavno - v službi, na parkirišču ali v nakupovalnem centru. S pomočjo kabla za hitro polnjenje, enakega tistemu, ki se uporablja za polnjenje preko hišnih polnilnic (wallbox), boste baterijo napolnili v 3 urah in 30 minutah, enako kot pri javnih polnilnih postajah. Polnilni kabli se lahko enostavno namestijo v za to namenjen odlagalni prostor v prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran