Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV Lastnosti

NATANKO TAKŠNA, KOT STE SI ŽELELI

Model OCTAVIA iV s priključno hibridnim pogonom je na voljo z dvema paketoma opreme: Ambition in Style. Izberite pravi paket opreme in dobili boste tudi dodatne posebne iV elemente, kot so 10-palčni infotainment sistem Columbus z logotipom dobrodošlice iV in zasloni, ki ustrezajo modelu, polnilni kabel in iV znak na zadnjih vratih.

ŠKODA OCTAVIA iV Lastnosti

PROSTOR ZA VSE POMEMBNO

Kljub vgradnji baterijskega sklopa pred zadnjo os ostaja ŠKODA OCTAVIA iV impresiven družinski avtomobil z izvrstnim udobjem za vse potnike in velikim prtljažnikom. Prostornina prtljažnika znaša celo 450 litrov in ponuja izjemno praktičnost ter uporabnost z enostavnim dostopom. Druge prednosti modela OCTAVIA, vključno s prostorom za kolena potnikov zadaj, ostajajo nespremenjene.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran