Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

E-MOBILNOST V POLNEM ZAGONU

Infrastruktura za delovanje elektrificiranih vozil se širi iz dneva v dan. Med vožnjo po Sloveniji lahko danes uporabljate katero koli od več kot 560 javnih polnilnih postaj različnih ponudnikov. 

ŠKODA sodeluje tudi pri gradnji mreže IONITY po vsej Evropi, tudi v Sloveniji, ki bo leta 2020 obsegala že 400 ultra hitrih polnilnic.

Raziščite svet e-mobilnosti

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Elektrificirani avtomobili ŠKODA imajo številne operativne prednosti. Če avto doma polnite čez noč, boste prihranili pri stroških zaradi nižjih cen električne energije. Če uporabljate lasten fotovoltaični sistem, lahko avto polnite s pomočjo obnovljivega vira energije.  

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

POLN UGODNOSTI

Vaša odločitev za nakup elektrificiranega vozila ŠKODA pomeni tudi finančne in druge ugodnosti, zaradi katerih bo življenje vsak dan bolj udobno. Finančne ugodnosti vključujejo državne subvencije za nakup in najnižjo stopnjo davka na motorna vozila (0,5 %). Obetajo pa se še nekateri drugi ukrepi, ki naj bi pripomogli k lažji odločitvi za električno gnan avtomobil.

ŠKODA OCTAVIA iV e-mobilnostna infrastruktura

BREZSKRBNO PARKIRANJE

V nekaterih mestih so za elektrificirana vozila na voljo brezplačna parkirna mesta, država pa pripravlja tudi druge ugodnosti, kot je na primer posebna registracija, s čimer bo nadzor lažji, električna vozila pa bi lahko vozila tudi na rumeno označenih voznih pasovih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran