Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA iV Full LED luči

FULL LED MATRIX ŽAROMETI

Visokokakovostni žarometi za vse svoje funkcije uporabljajo LED svetila. V primerjavi z običajnimi žarometi so močnejši in omogočajo tudi  funkcijo matrične osvetlitve. LED tehnologija ima številne dobre strani, med njimi je njihovo daljše življenje in dejstvo, da za delovanje potrebujejo manj energije.

ŠKODA OCTAVIA iV Full LED luči

FUNKCIJA MATRIX

Če uporabljate kamero na vzvratnem ogledalu, ki zazna vire svetlobe približujočih se vozil, funkcija Matrix pri vseh polnih LED žarometih prikrije vir svetlobe okrog ostalih vozil ali prometnih znakov, in sicer s posamično preklopnimi LED čipi v vsakem od žarometov. Rezultat je popolnoma osvetljena cesta in večja varnost.

ŠKODA OCTAVIA iV Full LED luči

FULL LED ZADNJE LUČI

Polne LED zadnje luči prav vse naloge zaupajo diodam. Njihova posebnost vključuje zadnjo luč v obeh delih luči in dinamični smernik, ki pritegne vsak pogled. Skupaj z žarometi ustvarijo funkcijo prihoda/odhoda domov ter s svetlobnimi efekti osvetlijo vašo pot od avta do vhodnih vrat.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran