Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS Motorji

PRIKLJUČNO HIBRIDNI ŠPORTNI AVTOMOBIL

Odločite se za model OCTAVIA RS iV s priključno hibridnim pogonom in 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG ter uživajte v izjemnih zmogljivostih, vrednih športnega modela: največjo moč 180 kW spremlja največji navor 400 Nm, ki se prenaša na prednja kolesa.

V načinu Sport, ki vam omogoča, da izkoristite polno moč motorja, avtomobil pospeši od 0 do 100 km/h v samo 7,3 sekunde. Njegova največja hitrost znaša 225 km/h. Poleg vsega tega pa lahko avtomobil 60 km prevozi zgolj na elektriko.

Vas zanima kaj bolj umirjenega? Priključno hibridno tehnologijo boste našli tudi v modelu ŠKODA OCTAVIA iV.

ŠKODA OCTAVIA RS Motorji

ČISTI BENCIN

Če vam po žilah teče čisti bencin in želite odlično zveneč in močan motor, potem izberite 2.0 TSI s 180 kW. Na izbiro sta 7-stopenjski samodejni menjalnik DSG in 6-stopenjski ročni menjalnik za prave poznavalce. Moč se vedno prenaša na sprednji kolesi.

ŠKODA OCTAVIA RS Motorji

DOVOLJ MOČI V PRAV VSAKEM TRENUTKU

Tretja možnost je močan, a varčen 2.0 TDI dizelski motor s 147 kW. V kombinaciji s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG boste njegove prednosti najbolj cenili na odprti cesti, ko bo neumorno in hitro premagoval kilometer za kilometrom. Na voljo je tako s pogonom na prednja kot s pogonom na vsa kolesa.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran