Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS oblikovanje

DINAMIČEN SPREDNJI DEL

Serijsko vgrajeni full LED matrični žarometi s posebej zasnovanimi LED meglenkami dajejo modelu OCTAVIA RS značilen videz. Sprednji odbijač v barvi karoserije in črn difuzor zaokrožata dinamičen videz sprednjega dela.

ŠKODA OCTAVIA RS oblikovanje

MASKA V SIJOČI ČRNINI

Sprednji del določa maska hladilnika, njegove letvice in okvir v sijajno črni izvedbi. Okrašen je s srebrnim logotipom RS z rdečo črko V (zmaga, angl. Victory).

ŠKODA OCTAVIA RS oblikovanje

ŠPORTNI ZADEK

Športni geni modela OCTAVIA RS pridejo še posebej do izraza na zadnjem delu avtomobila, kjer prevladujejo visoko kontrastni črni elementi in serijske zadnje LED luči z dinamičnimi smerniki. Ime ŠKODA, izpisano s posameznimi črkami, ter logotipi RS in iV so v isti barvi. Ostale podrobnosti vključujejo odsevnik in dva izpuha. Difuzor in spojler na zadnjih vratih in na zadnjem odbijaču pomagata izboljšati pretok zraka.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran