Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA RS notranjost

OBDAJTE SE Z NAJNOVEJŠO TEHNOLOGIJO

Ena izmed posebnosti modela OCTAVIA RS je popolnoma nov trikraki večfunkcijski športni volanski obroč. Vse ključne informacije so vedno pred voznikovimi očmi zahvaljujoč serijskemu aktivnemu informacijskemu zaslonu (10,25''), ki omogoča pet različnih postavitev - vključno s športno. Izberete lahko tudi projicirni zaslon, ki na vetrobransko steklo projicira trenutno hitrost, navodila navigacije in druge informacije.

ŠKODA OCTAVIA RS notranjost

SERIJSKO VGRAJENO ŠPORTNO OKOLJE

Prostorna notranjost združuje športnost in eleganco. Serijsko so v RS vgrajeni školjkasti športni sedeži, obloženi s tkanino in z logotipom RS (opcijsko z oblazinjenjem Suedia), kontrastno rdeči šivi, LED ambientalna osvetlitev, črna obloga strehe in armaturna plošča s tkanino Suedia ter vstavki v videzu ogljikovih vlaken. Športni vtis notranjosti zaokrožajo stopalke iz nerjavečega jekla.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran