Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Prostornost

ŠE PROSTORNEJŠA NOTRANJOST

Popolnoma nov model OCTAVIA vam ponuja neprimerljivo prostornost. Udobno se namestite za volan in uživajte v še večjem prostoru za glavo, ramena in komolce. S toliko prostora, kot ga je na voljo na zadnjih sedežih, lahko mirno prekrižate noge. Izjemen prostor za noge so inženirji v novi generaciji modela OCTAVIA še dodatno povečali.

ŠKODA OCTAVIA Prostornost

PRAKTIČNA ODLAGALIŠČA NA DOSEGU ROK

Popolnoma na novo oblikovana notranjost modela OCTAVIA je polna praktičnih prostorov za shranjevanje, vključno z 1,5-litrskimi držali za steklenice v vratih, velikim prostorom Jumbo Box pod naslonom za roke in z žepi na naslonih sprednjih sedežev. Tako bodo vse tiste majhne potrebščine, ki jih potřebuje s seboj vaša družina, elegantno pospravljene, vendar vedno pri roki.

ŠKODA OCTAVIA Prostornost

BO DOVOLJ PROSTORA ZA VSE?

Od zdaj naprej bo! Prtljažni prostor smo razširili za kar 30 litrov. S svojimi 640 litri tako prtljažnik v modelu OCTAVIA pomete z vso konkurenco. Če poklopite zadnje sedeže, pa dobite kar 1700 litrov prtljažnega prostora. Ob nakladanju v prtljažnik boste hvaležni njegovi običajni obliki, daljši talni površini in številnim rešitvam Simply Clever, ki vašo prtljago ohranijo varno na enem mestu: tu so štiri kljukice, tri mreže, dvojno dno in pritrdilni elementi Velcro.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran