Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Notranjost

KLJUČNE INFORMACIJE PRED VAŠIMI OČMI

Ena od novosti v avtomobilih znamke ŠKODA je projicirni zaslon, ki na vaše vetrobransko steklo projicira informacije, kot so trenutna hitrost, navodila za navigacijo in druge informacije. 10,25-palčni aktivni informacijski zaslon s štirimi različnimi postavitvami ponuja podrobnejše informacije in jih je mogoče konfigurirati za prikaz izbranih podatkov. Do 10-palčni zaslon infotainment sistema, ki je udobno nameščen v voznikovem vidnem polju, je opremljen z vmesniki Apple CarPlay in Android Auto ter ponuja najnovejše informacije iz spletnih storitev ŠKODA Connect.

ŠKODA OCTAVIA Notranjost

LAHKOTNA VOŽNJA

Samodejni menjalnik DSG, opremljen s tehnologijo shift-by-wire, ni več mehansko povezan z menjalnikom. Namesto tega se navodila za prestavljanje prenašajo elektronsko. To pomeni, da prestavo zamenjate z elegantnim menjalnikom ter z nežnim dotikom aktivirate novo elektromehansko ročno zavoro. Čisto nov volan z dvema prečkama vam omogoča nadzor nad vsemi glavnimi funkcijami.

ŠKODA OCTAVIA Notranjost

NOVA GENERACIJA ZASNOVE NOTRANJOSTI

Elegantna, zračna notranjost s poudarjeno gladkimi črtami je izdelana iz visokokakovostnih in omehčanih materialov. Kromirani poudarki krasijo sredinsko konzolo, vratne obloge in kljuke na vratih. Na novo zasnovana armaturna plošča, razdeljena na več vodoravnih ravni, ima zgornji del prekrit s tkanino ali materialom Suedia. LED ambientalna osvetlitev na armaturni plošči, vratih in v področju nog, ki je nastavljena tako, da sveti v različnih barvnih kombinacijah, pripomore k prijetnejšemu vzdušju v notranjosti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran