Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Varnost

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

Družinski avto nikoli ne more imeti preveč sistemov za pomoč vozniku, ki ga varujejo pred nevarnostmi. Povsem nova OCTAVIA je sedaj lahko kos dodatnim situacijam: ko zavijate levo, nadzoruje promet z nasprotne strani in se ob nevarnosti tudi zaustavi. Ko parkirate, nadzoruje območje za avtomobilom in vas opozori na morebitno tveganje ob odpiranju vrat, na primer na prihajajočega kolesarja ali udarec drugega avtomobila.

ŠKODA OCTAVIA Varnost

9 VARNOSNTIH ZRAČNIH BLAZIN

Do devet varnostnih zračnih blazin, ki so natančno usklajene z delovanjem tritočkovnih samodejnih varnostnih pasov in z varnostnimi nasloni za glavo, ščitijo voznika in potnike pred poškodbami. Poleg tega sistem eCall v primeru nesreče samodejno sporoča informacije, kot so lokacija in stanje avtomobila, reševalnim službam.

ŠKODA OCTAVIA Varnost

PETZVEZDIČNA OCTAVIA

Euro NCAP je modelu ŠKODA OCTAVIA podelil najvišjo možno oceno, petimi zvezdic, in s tem potrdil, da ta avtomobil nudi optimalno zaščito za vse potnike v avtomobilu. V kategoriji "zaščita otrok" je OCTAVIA prejela 88 odstotkov vseh možnih točk. To je ta model uvrstilo v vrh vseh preizkušenih avtomobilov. V kategoriji "zaščita odraslih potnikov" je OCTAVIA dosegla 92 odstotkov točk.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran