Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Udobje

POČITEK MED VOŽNJO

Če za volanom običajno preživite več ur, še predobro veste, kako težko je biti ves čas pozoren na znake, se voziti v gostem prometu ali v koloni. Novi sistem Travel Assist v modelu OCTAVIA vam lahko pomaga. Ko je aktiviran, lahko avtomobil svojo hitrost prilagodi glede na promet v okolici ter avtomobil ohrani v voznem pasu in v prometnem zamašku uporablja tudi funkcijo start in stop.

ŠKODA OCTAVIA Udobje

UDOBJE V VSAKEM SEDEŽU

Prepustite se vrhunskemu udobju v tem družinskem avtomobilu. Sprednji sedeži s certifikatom AGR ponujajo prezračevanje, masažo in nastavljivo dolžino sedežne blazine. Voznik, sovoznik in potniki zadaj si lahko s tripodročno klimatsko napravo Climatronic nastavijo vsak svojo temperaturo. Dinamični nadzor podvozja (DCC) z nastavljivimi blažilci pa bo zagotovil udobno vožnjo, ne glede na okoliščine.

ŠKODA OCTAVIA Udobje

DOMISELNI PRIPOMOČKI ZA VSAKDANJO UPORABO

OCTAVIA je do potankosti zapolnjena s Simply Clever rešitvami ter vam tako omogoča prijetnejši vsakdan. Imate polne roke? Prtljažnik odprite z virtualnim pedalom, tako da z nogo le rahlo pobrcate pod zadnjim odbijačem. So ključi na dnu vaše torbice? S sistemom KESSY lahko s potegom ene od vratnih kljuk avto odklenete brez ključa.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran