Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

IZJEMNO URAVNOTEŽENA RAZMERJA

 OCTAVIA je s svojimi popolnimi razmerji in prijetnimi površinami izjemno elegantna in športna. Je daljša in širša od svojih predhodnic in prilegajo se ji kolesa vse do velikosti 19 palcev. Nova zasnova omogoča tudi odlično aerodinamiko. S koeficientom upora 0,24 je povsem nova OCTAVIA eden najbolj aerodinamičnih avtomobilov v svojem segmentu na svetu.

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI

Sprednji del modela OCTAVIA je prepoznaven po široki mreži, ki prehaja v ozke full LED žaromete. Njihova ključna prednost je matrična funkcija, ki vam omogoča nenehno uporabo dolgih žarometov, ne da bi zaslepili druge voznike. S pomočjo kamere v vetrobranskem steklu se matrični žarometi odzivajo na prometno situacijo in izklopijo le določen del svetlobnega snopa. Ostali segmenti ostanejo vklopljeni in osvetljujejo cesto. Uporabljajo tudi podatke iz navigacijskega sistema, zato se dolgi žarometi ne vklopijo, dokler vozite v naselju. 

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

FULL LED ZADNJE LUČI

Dvodelne full LED zadnje luči na vsaki strani krasijo kristalasti elementi. Zadnji dinamični smerniki niso le lepi na pogled, pač pa je z njimi vaša namera zavijanja očitna tudi ostalim voznikom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran