Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

IZJEMNO URAVNOTEŽENA RAZMERJA

Nov model OCTAVIA deluje s svojimi popolnimi razmerji in prijetnimi površinami elegantno in športno. Je daljši in širši od prejšnje generacije, zdaj pa ga je mogoče opremiti tudi s platišči, velikimi do 19 palcev. Nova zasnova omogoča tudi odlično aerodinamiko. S koeficientom upora 0,24 je povsem nova OCTAVIA eden najbolj aerodinamičnih avtomobilov v svojem segmentu na svetu.

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI

Posebni sprednji del je prepoznaven po široki mreži, ki se združuje v ozke full LED žaromete. Njihova najboljša prednost je matrična funkcija, ki osvetli in zasenči posamezne LED vire in njihovo zaporedje ter ne zaslepi drugih udeležencev v prometu. To pomeni, da imate lahko med vašo vožnjo ves čas vklopljene mogočne dolge luči, ki vam omogočajo popoln pogled v dogajanje okrog vas.

ŠKODA OCTAVIA Dizajn

FULL LED ZADNJE LUČI

Full LED zadnji luči iz dveh delov na vsaki strani krasijo kristalasti segmenti. Prilegajo se zadnjim dinamičnim smernikom, ki nimajo le lepega videza, pač pa je z njimi vaš namen zavijanja očiten tudi ostalim voznikom.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran