Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Motorji

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA ZA MANJŠO PORABO

OCTAVIA je prva ŠKODA, ki predstavlja prijazno hibridno tehnologijo. Bencinski motor spremlja še močnejša baterija, električni motor in del vgrajenega električnega omrežja, ki se napaja z 48 V. To avtu omogoča, da ko na primer vozi z nizko hitrostjo, popolnoma izklopi motor z notranjim izgorevanjem. Rezultat je manjša poraba in zmanjšanje izpustov CO2. Še ena od možnosti je iV priključni hibrid, ki omogoča, da avto v celoti deluje na električni pogon.

ŠKODA OCTAVIA Motorji

EKONOMIČNI BENCINSKI IN DIZELSKI MOTORJI

Paleta motorjev vključuje prenovljene bencinske in povsem nove dizelske motorje, ki so v primerjavi s prejšnjo generacijo varčnejši in oddajajo v ozračje manj CO2. Izberete lahko motor z močjo od 81 do 147 kW s pogonom na prednja ali vsa kolesa. Za še bolj varčno vožnjo je pri verziji G-TEC na voljo motor na stisnjen zemeljski plin CNG.

ŠKODA OCTAVIA Motorji

MENJALNIK DSG

Vsi razpoložljivi motorji so na voljo s 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom, v modelih ŠKODA z oznako DSG. Samodejni menjalniki zaradi svoje tehnologije omogočajo tudi majhno porabo. OCTAVIA je vedno opremljena s prestavno ročico, ki ponuja tehnologijo shift-by-wire in prestavljanje s pomočjo obvolanskih ročk.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran