Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

INFOTAINMENT SISTEM COLUMBUS

Najboljša izbira pri infotainment sistemu je samostoječi 10" zaslon sistema Columbus, ki ga lahko nadzorujete z dotikom, kretnjo ali z glasom. Standardni radio je opremljen z navigacijo, s povezavo za vaš telefon preko vmesnika SmartLink, tu so še storitve ŠKODA Connect, možnost predvajanja radijskih postaj s spleta in storitve pretakanja vsebin. Z drsnikom na dotik lahko približate zemljevid ali nadzorujete glasnost.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Obseg ponudbe infotanment sistemov so dopolnili trije modeli z zasloni v velikosti od 8,25 do 10 palcev. Serijsko je model OCTAVIA opremljen s sistemom Swing, ki se lahko preprosto poveže s telefonom s povezavo Bluetooth in SmartLink, ki vključuje Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink ™. Druge funkcije vključujejo še dve reži USB-C in možnost pretakanja glasbe. Sistem Bolero doda večji zaslon, glasovni nadzor, drsnik na dotik in notranji pomnilnik. Infotainment sistem Amundsen pa vključuje še navigacijo.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Nove generacije spletnih storitev ŠKODA Connect ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost upravljanja izbranih funkcij vozila s pametnim telefonom na daljavo in oddaljeno interakcijo z izbranim servisnim centrom ŠKODA. Klic v sili (eCall), ki se samodejno sproži v primeru nesreče in takoj obvesti reševalne službe, je izjemnega pomena za vašo varnost.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: VKLOP PREZRAČEVANJA NA DALJAVO

Oddaljeni dostop, ena od funkcij ŠKODA Connect, omogoča popolnoma nov način nadzora nad vašim avtomobilom prek povezave z vašim pametnim telefonom. Oddaljen nadzor na prezračevanjem vam omogoča, da vklopite notranje prezračevanje že pred odhodom. To bo še kako koristno v vročih poletnih dneh, saj ventilacija znižuje temperaturo  v vozilu.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

NAKUP FUNKCIJ PREKO SPLETA

Nova OCTAVIA je prva ŠKODA, ki omogoča spletni nakup funkcij, ki jih je bilo treba včasih naročiti že pred izdelavo avtomobila. Infotainment sistem odlikuje funkcija Trgovina, kjer lahko preprosto nadgradite svoj avtomobil, na primer z dodatnimi funkcijami osvetlitve in barvami ambientalne osvetlitve, novimi sistemi za pomoč vozniku in funkcijami za zabavo. Poleg tega lahko dopolnite svoje podatkovne pakete, razširite spletne storitve ŠKODA Connect in nalagate nove aplikacije.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

NARAVNI GLASOVNI NADZOR

Z digitalno asistentko Lauro bo vaš avto reagiral na vsako vašo besedo, da bo izpolnil vaše želje. Kratki, vnaprej določeni ukazi so preteklost. Zdaj lahko torej svoj avto nadzirate s pomočjo Laure, asistentko, ki razume vaš govor. Laura vam bo pomagala nadzirati navigacijo, medije, funkcije infotainment sistema, klimatizacijo in besedilna sporočila, hkrati pa vam bo na ta način omogočila, da se boste laže osredotočili na vožnjo.

ŠKODA OCTAVIA Povezljivost

DO 5 USB-C VTIČNIC

OCTAVIA je opremljena standardno, z dvema sodobnima vtičnicama USB-C za prenos podatkov in napajanje. Poljubno se lahko dodajo še tri vtičnice USB-C - ena ob vzvratnem ogledalu, da napaja kamero, in dve za potnike na zadnjih sedežih, da lahko napajajo svoje naprave.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran