Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Full LED luči

FULL LED MATRIČNI ŽAROMETI

Visoko kakovostni žarometi za vse svoje funkcije uporabljajo LED svetila. V primerjavi z običajnimi žarometi so močnejši in omogočajo tudi funkcijo matrične osvetlitve. LED tehnologija ima številne prednosti, denimo daljšo življenjsko dobo in manjša poraba energije.

ŠKODA OCTAVIA Full LED luči

MATRIČNA FUNKCIJA

S pomočjo kamere v vetrobranskem steklu lahko full LED matrični glavni žarometi zaznajo spredaj vozeče vozilo ali promet v nasprotni smeri. Na podlagi tega se dolgi žarometi postopoma prilagodijo. To vozniku zagotavlja najboljšo vidljivost, ne da bi zaslepil druge voznike. Glavni žarometi vključujejo tudi funkcijo zasenčenih žarometov, ki jo ustvarja projekcijski modul v kombinaciji s stranskim reflektorjem. Sistem prilagaja osvetlitev položaju volana. Izjemna funkcionalnost meglenk je podprta s tehnologijo svetlečih diod. 

 

ŠKODA OCTAVIA Full LED luči

FULL LED ZADNJE LUČI

Full LED zadnje luči so opremljene z animiranimi smerniki, ki ne nakazujejo le smer zavijanja, ampak vozilu dodajajo dinamičnost. 

 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran