Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever rešitve

PREDAL ZA DEŽNIK/METLICO ZA SNEG

Domišljen predal znotraj voznikovih vrat je zasnovan tako, da odvaja vodo iz avtomobila. Ta predal lahko uporabite za odlaganje originalnega dežnika ŠKODA ali metlice za sneg.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever rešitve

ENOSTAVNO DOLIVANJE TEKOČINE AD BLUE

Vsi dizelski motorji zahtevajo dodatno točenje tekočine AdBlue®, saj s tem avtomobil ustvari veliko manj škodljivih emisij. Rezervoar lahko enostavno napolnite tako, da uporabite odprtino tik ob običajni odprtini rezervoarja za gorivo. Zahvaljujoč dolgemu vratu rezervoarja pa lahko odslej uporabljate kateri koli nastavek za točenje AdBlue na bencinski črpalki -  tudi nastavekza tovornjake. To pomeni, da boste na katerem koli bencinskem servisu z lahkoto dotočili tekočino AdBlue .

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever rešitve

ELEKTRIČNA KLJUČAVNICA ZA VARNOST OTROK

Zaklepanje zadnjih vrat lahko zdaj kadarkoli elektronsko aktivirate ali dezaktivirate iz voznikovega sedeža.

ŠKODA OCTAVIA Simply Clever rešitve

ZADNJI SENČNIKI

Mehanski senčni roloji za zadnji stranski stekli in za steklo na petih vratih v limuzinski različici bistveno povečujejo udobje potnikov na zadnjih sedežih v sončnem vremenu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran