Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Pametna tehnologija

USB-C V STROPNEM PANELU

Če za snemanje prometa pred vami uporabljate kamero na armaturni plošči ali na vetrobranskem steklu, boste hvaležni za dodatno USB-C vtičnico na stropu blizu vzvratnega ogledala. 

ŠKODA OCTAVIA Pametna tehnologija

CANTON ZVOČNI SISTEM

Uživajte v absolutni čistosti zvoka glasbe ali govorjene besede prek zvočnega sistema Canton z 12 zvočniki, vključno z osrednjim zvočnikom in nizkotonskim zvočnikom v prtljažniku.

ŠKODA OCTAVIA Pametna tehnologija

PREDAL PHONE BOX

Predal za mobilni telefon ojača signal vašega mobilnega telefona in ga obenem med vožnjo brezžično polni. Predal ni le preprosto dostopen, ampak primeren tudi za naprave z večjim zaslonom. Na sredinski konzoli sta nameščeni dve USB-C vtičnici, ki omogočata preprosto povezavo zunanjih naprav z infotainment sistemom brez uporabe spominskega ključa ali adapterja. 

ŠKODA OCTAVIA Pametna tehnologija

2 USB-C VTIČNICI

Dobre novice! Dovolj je bilo prepirov zaradi USB vtičnic. OCTAVIA jih ima več kot dovolj. Na zadnjem delu predala Jumbo Box se nahajata dve USB-C vtičnici, ki omogočata polnjenje mobilnega telefona, in tudi ena 230 V vtičnica.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran