Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA OCTAVIA Praktičen in prostoren prtljažnik

ELEKTRIČNO KRMILJENA PETA VRATA

Električno krmiljena peta vrata se odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika, na gumb na sredinski konzoli ali neposredno na gumb na petih vratih. Raven odpiranja vrat lahko prilagodite v skladu s svojimi potrebami. Vrata so lahko opremljena z navideznim pedalom, ki omogoča brezstični dostop.

ŠKODA OCTAVIA Praktičen in prostoren prtljažnik

PROGRAM MREŽ

Ena vodoravna in dve navpični mreži povečujejo prilagodljivost prtljažnika in trdno varujejo tovor. Prtljažne mreže so oblikovane tako, da zavarujejo predmete, ki jih prevažate, in preprečijo, da bi med vožnjo drseli po prtljažniku. Elastični material je prestal vse teste in je oblikovan tako, da zadrži predmete, težke do 1,5 kg. Mreže pripnete na kljukice v prtljažnem prostoru.

ŠKODA OCTAVIA Praktičen in prostoren prtljažnik

DVOJNO DNO

Talno oblogo prtljažnika lahko tedaj, ko ne prevažate ničesar, kar bi umazalo vozilo, obrnete s stranjo iz elegantne tkanine navzgor, po potrebi pa jo preprosto obrnete na pralno gumijasto stran.

ŠKODA OCTAVIA Praktičen in prostoren prtljažnik

VLEČNA NAPRAVA

Avtomobil je opremljen z zložljivo vlečno napravo z električnim proženjem. Gumb se nahaja v prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran