Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ Varnost

9 VARNOSTNIH ZRAČNIH BLAZIN

ŠKODA KAMIQ zagotavlja visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi zračnimi blazinami in proaktivnim sistemom zaščite potnikov Crew Protect Assist.

ŠKODA KAMIQ Varnost

ECALL – Klic v sili

KAMIQ ima vgrajen sistem eCall, ki v primeru nesreče sporoča informacije, kot so lokacija in status avtomobila. Lahko ga kadar koli tudi ročno aktivirate s stikalom v strešnem modulu.

ŠKODA KAMIQ Varnost

SISTEMI POMOČI VOZNIKU

Kompaktni model KAMIQ, zgrajen na najnovejši platformi, ponuja številne napredne sisteme za pomoč vozniku, ki so bili prej rezervirani za vozila višjega cenovnega razreda. Vozniku pomagajo paziti na varnost v mestnem prometu in na dolgih avtocestih odsekih.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran