Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

DEŽNIK V VOZNIKOVIH VRATIH

ŠKODA KAMIQ ima odlagalno vodotesno mesto za dežnik v voznikovih vratih, ki omogoča, da tudi v dežju tja odložite zložen dežnik. Voda z dežnika bo odtekla iz avtomobila.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

ŠČITNIKI ROBOV VRAT

Plastični ščitniki robov vrat so ena od praktičnih rešitev za vsakdanje življenje, ki jo boste v modelu KAMIQ vzljubili. Ščitniki se aktivirajo na vzmet, in ko so vrata odprta, se obrnejo tako, da ščitijo pred praskami tako vaš kot sosednji avtomobil.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

ODSTRANLJIVA LED SVETILKA V PRTLJAŽNIKU

ŠKODA KAMIQ je na voljo z odstranljivo LED svetilko, ki je nameščena v prtljažniku.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

ELEKTRIČNO POMIČNA ZADNJA VRATA

Z dodatnimi električno pomčlnimi vrati prtljažnika je mogoče prtljažnik odpreti in zapreti s pritiskom na gumb. Z integrirano funkcijo Tip-to-Close ga lahko zaprete tudi z rahlim potegom prtljažnih vrat in si tako olajšate uporabo velikega prtljažnika.

ŠKODA KAMIQ Simply Clever

ZLOŽJIVA VLEČNA KLJUKA Z ELEKTRIČNO SPROSTITVIJO

Doplačljiva zložljiva vlečna kljuka z integrirano vtičnico je izjemno praktična. Sprosti se s pomočjo gumba ob strani prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran