Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Podrobnosti

ŠKODA KAMIQ

Dimenzije

Varnost

Ostali varnostni elementi

ŠKODA KAMIQ pri varnosti ne pozna kompromisov. Navedeni elementi so del serijske ali dodatne opreme:

  • ABS preprečuje blokiranje koles pri zaviranju v sili ali pri zaviranju na spolzkih površinah.
  • EDL učinkuje pri vožnji navkreber ali pri slabšem oprijemu enega od pogonskih koles.
  • MSR preprečuje blokiranje pogonskih koles, do katerega lahko pride pri upočasnjevanju na mehkih površinah.
  • Z naraščanjem zavornega pritiska zavorni asistent pomaga voznikom v situacijah, ko je potrebno zaviranje v sili. To lahko pripomore k znatnemu skrajšanju potrebne zavorne poti.
  • ASR za mehko speljevanje in pospeševanje brez zdrsa koles na spolzkih površinah.
  • Nadzor tlaka v pnevmatikah (TPM+) voznika ves čas obvešča o tlaku v pnevmatikah.
  • Opcijski asistenčni sistem Hill-Hold Control vozniku pomaga pri speljevanju navkreber. Sistem se vključi pri petih stopinjah ali več naklona in zagotavlja enostavno in varno speljevanje navkreber. Hkrati preprečuje, da bi se avtomobil zapeljal navzdol ali da bi se motor izklopil.
  • Utripajoče zavorne luči zmanjšujejo tveganje za nalet od zadaj, zlasti pri približevanju prometnemu zastoju ali ob nenadnem zaviranju pred nepričakovano oviro.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran