Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Domiselne podrobnosti

NOSILEC ZA PARKIRNE LISTKE

Najmanjše stvari je vedno najlažje izgubiti. Na primer parkirne listke. Na srečo ima ŠKODA enostavno rešitev: preprosto pametno držalo, ki stisne listek ob vetrobransko steklo.

Domiselne podrobnosti

PROSTOR ZA ODSEVNI BREZROKAVNIK V VSEH VRATIH

Varnostni brezrokavnik je varno spravljen v svojem nosilcu tako v sprednjih kot zadnjih vratih, kar vam omogoča hiter in enostaven dostop do njega, ko ga potrebujete.

Domiselne podrobnosti

LIJAK V POKROVU REZERVOARJA TEKOČINE ZA SPIRANJE VETROBRANSKEGA STEKLA

Rešitve Simply Clever najdete tudi pod pokrovom motorja. KAMIQ ima pametno oblikovan gumijast pokrov posode tekočine za spiranje vetrobranskega stekla. Odpre se v praktični lijak, tako da lahko tekočino enostavno dolijete brez polivanja.

Domiselne podrobnosti

STRGALO ZA LED Z MERILCEM GLOBINE PROFILA PNEVMATIK

Odlična in preporosta podrobnost, predvsem pa priročna, ko nastopi prva zmrzal. Ne bo vam treba preiskati celega avtomobila, da bi našli strgalo za led, saj se to vedno nahaja v pokrovu rezervoarja za gorivo. Merilec globine profila v pnevmatikah je v obeh spodnjih kotih strgala. Tako je mogoče enostavno preveriti stanje pnevmatik in pravočasno ugotoviti, da je čas za zamenjavo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran