Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO Zunanjost

AVTOMOBIL ZA SPREHODE PO ŠIROKIH BULVARJIH

Pokažite se z eleganco in čarom Monte Carla, mesta, ki je bilo navdih za ta brezčasni mestni SUV. Visokokontrastne črne komponente - okvir maske in dodatki sprednjih odbijačev - krasijo robustni sprednji del, ki ima razdeljene Full LED žaromete z dinamičnimi sprednjimi smerniki. Črni elementi se popolnoma ujemajo z barvo karoserije, ki jo izberete.

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO Zunanjost

ROBUSTNA ELEGANCA

Zadnji del s sijajnimi črnimi strešnimi letvami in standardnimi Full zadnjimi LED lučmi, ki vključujejo dinamične zadnje smernike, takoj nakazuje športni duh modela KAMIQ MONTE CARLO. Na zadnjem odbijaču prevladuje izrazit črni dodatek. S posamičnimi črkami izpisano ime ŠKODA in ime modela sta unikatna podrobnost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran