Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO Notranjost

NOVO DOŽIVETJE

Če sedete za volan modela KAMIQ MONTE CARLO, boste pojem užitka v vožnji doživeli v povsem novi luči. Primite za večfunkcijski športni volanski obroč in bodite na tekočem z dogajanjem v vozilu in na cesti z opcijskim prilagodljivim aktivnim informacijskim zaslonom s športno grafiko. Dekor Carbon s kromiranim vročim žigosanjem (na sliki) ali dekor Black Dot z rdečim vročim žigosanjem in ambientalno osvetlitvijo v beli ali rdeči barvi prispevata k dinamičnemu videzu notranjosti.

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO Notranjost

ŠPORTNA SEDEŽA

Da bi bila vozniška izkušnja s tem dinamičnim modelom popolna, je notranjost opremljena s primernimi športnimi sedeži. Robustni in udobni športni sedeži se ponašajo z videzom, značilnim za modele MONTE CARLO, in z bočno oporo, s katero vas bodo objeli na vsakem koraku.

ŠKODA KAMIQ MONTE CARLO Notranjost

PANORAMSKO STREŠNO OKNO

Veliko panoramsko strešno okno s senčnikom prinaša v notranjost obilo dnevne svetlobe. Steklo je obarvano črno, tako da v vozilo prodira le toliko svetlobe in toplote, kolikor je za vas še prijetno. Steklena streha ima električno izvlečni senčnik, ki se - inovativno - odpira od zadaj naprej, s tem pa nudi potnikom zadaj povečan prostor za glavo in impresiven pogled.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran