Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Pametno zasnovano udobje

PRILAGOJEN NASLON ZA ROKE

Jumbo Box med sprednjimi sedeži ima vgrajen vzdolžno nastavljiv naslon za roke, s čimer je iskanje najbolj udobnega položaja za vožnjo povsem preprosto. Na spodnji strani naslona za roke je mogoče najti dodatno ščipalko za kartico ali vozovnico.

Pametno zasnovano udobje

NASLON ZA ROKE Z DVEMA NOSILCEMA ZA PIJAČO

Zadnji zložljivi naslon za roke omogoča udobno potovanje, hkrati pa ponuja tudi držalo za dve 0,5-litrski steklenici, kamor lahko potniki na zadnjih sedežih odložijo svojo pijačo.

Pametno zasnovano udobje

KOŠ ZA ODPADKE V PREDALU VRAT

Jabolčni ogrizki, papirnati robčki - kam jih odložiti? ŠKODA ima Simply Clever rešitev - majhen koš za smeti. Pripne se na prostor za shranjevanje v vratih in ga je mogoče enostavno izvleči, kadar želite vrečko izprazniti.

Pametno zasnovano udobje

DRŽALO ZA STEKLENICE Z ENOSTAVNIM ODPIRANJEM

Držalo za plastenko v sredinski konzoli je zasnovano tako, da dno običajne 0,5-litrske plastenke varno drži na svojem mestu, tako da jo lahko med vožnjo brez skrbi odprete ali zaprete z eno roko.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran