Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

SEDEŽA, OBLEČENA V ZRAČNO THERMOFLUX TKANINO

Sedeži, ki vas tesno objemajo, hkrati pa telesu omogočajo, da diha, so v različici SCOUTLINE vgrajeni serijsko. Oblazinjeni so s tkanino ThermoFlux, ki omogoča 4,5-krat večji pretok zraka kot običajna prevleka. Ta material boste še posebej cenili takrat, ko se boste ukvarjali s športom ali se vračali s plaže. Bočni deli sedežev so prekriti s tkanino iz mikrovlaken (Suedia), ki preprečuje neželjeno drsenje telesa.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

PROSTOR ZA VSE VAŠE HOBIJE

KAMIQ SCOUTLINE je pripravljen, in to ne glede na to, ali potrebujete za svoj aktiven življenjski slog samo par tekaških copat ali pa bo moral za vas prevažati težko športno opremo. S strešnimi sanmi boste lahko s seboj vzeli karkoli - strešni kovček, kolo ali kajak. Vse ostalo pa bo našlo prostor v 400-litrskem prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran