Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

POGLED NA MESTO OD ZGORAJ

Kompaktne dimenzije so nujne, če se želite mirno zapeljati po mestu. Z modelom KAMIQ pa dobite tudi večji odmik od tal - kar je ena od glavnih značilnosti SUV-ja. Zato sedite višje, enostavnejši je vstop in izstop, hkrati pa imate vedno tudi boljši pregled nad dogajanjem okoli avtomobila.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE Urbane lastnosti

ZAŠČITA VRAT

Plastični ščitki ob robu vrat, ki se namestijo samodejno, so ena izmed praktičnih rešitev, ki vas bodo navdušile. Ščitki so nameščeni na prednapetih vzmeteh, zato se ob odpiranju vrat samodejno postavijo v zaščitni položaj, da tako preprečijo praske na vašem avtomobilu in na vozilu poleg vas.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran