Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

VIDEZ, KI POUDARJA MOČ

Eleganten in samozavesten videz modela KAMIQ SCOUTLINE zaokrožajo sprednji odbijač s srebrno zaščitno ploščo, LED žarometi za kratek in doli svetlobni snop, luči za osvetljevanje robov in dnevne luči.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

ČUDOVIT V VSAKEM VREMENU

V dežju ali soncu - KAMIQ SCOUTLINE bo vedno pritegnil pozornost. Avtomobil je zaščiten z mat črnimi robustnimi obrobami blatnikov in s plastičnimi podaljški pragov. Srebrne strešne letve, bočna ogledala in kromirane obloge stranskih stekel poudarjajo njegov svojstven slog. Značka SCOUTLINE krasi blatnike. 17-palčna aluminijasta platišča Braga so serijska, 18-palčna platišča Crater so doplačljiva, oba vrsti pa sta na voljo v loščenem antracitnem odtenku.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

ROBUSTEN ZADNJI DEL

Ime ŠKODA je ponosno izpisano na prtljažnih vratih, kar je postala tipična značilnost vseh modelov te znamke. Zadnji odbijač s srebrnim difuzorjem še poudarja robustni videz modela KAMIQ SCOUTLINE. Full LED zadnje zadnje luči z dinamičnimi zadnjimi smerniki, ki se postopoma vklapljajo od sredine proti robu vozila, so del serijske opreme različice SCOUTLINE.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran